Idrobenne klo

Idrobenne klo
Varenr.
1999900104

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Idrobenne klo
  • IDROBENNE KLO
PTO serien dekker maskiner fra 1 til 26 tonn.
Den profesjonelle tømmerklo
Tømmerklo PTO / S line er robust og kraftig, perfekt for tøffe applikasjoner. De er laget for å oppnå kravene til de mest krevende skogbruk . Kompakt struktur, høy lukkekraft og lett design gjør dem egnet for høy presisjon for minigravere, hjullastere, gravemaskiner og off road-kjøretøy.
PTO serien dekker maskiner fra 1 til 26 tonn.
 
Teknisk avansert
Utformet med to stenger, for å gi en perfekt balansering til den hydrauliske sylinderen. Den  gir utrolig liten gripe diameter, for å håndtere svært tynt tømmer. Armene er nesten loddrett når den er åpen, noe som gjør klypen egnet for å plukke opp stokker i trange rom.
 
Rotasjons motor.
Den flate toppen av gripekloen er tilrettelagt for montering av de fleste rotatorer. Hydrauliske kontinuerlig rotasjon øker allsidigheten og produktiviteten for utstyret. Vi tilbyr et stort utvalg av topp kvalitet hydrauliske rotatorer, som gir riktig moment, lastekapasitet og pålitelighet.
 
Sikkerhetsventilen er standard.
Armene på klypen er betjent  av en enkelt hydraulisk sylinder, utstyrt med et sikkerhetssystem ( låseventil.) Åpning og lukking av armene er synkronisert .Optimalisert design gir svært liten gripe diameter. Dette betyr at selv små tømmerstokker kan håndteres sikkert.
Pris ved forespørsel
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden

Relaterte varer

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×