Alfreds Maskin og Utstyr AS

Siden etableringen i 1998 har vi utviklet oss til å bli en anerkjent og veldrevet forhandler av maskiner og utstyr til maritim virksomhet, industri og bygg- og anleggsbransjen. v

Fra vår base i Bodø, har vi siden etableringen i 1998, utviklet oss til å bli en anerkjent og veldrevet forhandler av maskiner og utstyr til bygg-og anleggsbransjen. Siden oppstarten har vi levert gode produkter og opparbeidet oss et godt lokalt nettverk av service og vedlikehold. Vi har hele veien jobbet for å kvalitetssikre våre leveranser og skaffet oss gode kunnskaper om produktene. 

Vi har selgere i alle fylker fra Finnmark til Sogn og Fjordane. I tillegg har vi butikk og utsalg i Bodø, Førde og på Heimdal utenfor Trondheim. Vårt salgs- og serviceapperat har lang og bred erfaring, og hovedfokus på å skaffe våre kunder optimalt tilpasset produkt og servicetilbud.

Odin Gruppen overtok eierskapet til Alfred`s Maskin & Utstyr i 2015. Dette som en del av en større strategisk satsning, med mål om å kunne levere landsdekkende tjenester. Odin Gruppen er i tillegg engasjert i personalutleie, shipping og industri. 

Som en del av satsningen gikk vi også inn med en forhandleravtale med Eurocomach, for salg av deres maskiner, utstyr og reservedeler i fem fylker. Med Eurocomach som samarbeidspartner, og som importør av kraner fra Ferrari, samt eneforhandler i Norge av skuffer, skjær og annet utstyr fra kvalitetsprodusenten YPV,  har vi siden jobbet for å bli den beste totalleverandøren av kvalitetsprodukter til bygg, anlegg, maritim virksomhet og industri. 

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×